De bästa justerbara premium WordPress teman

Marknaden inom WordPress teman är enormt stor, och utbudet är helt fantastiskt. Dessvärre är de absolut flesta teman inget att hänga i granen. I min mening är de bästa teman sådana där man själv kan enkelt ställa in design och färg efter sina egna vilkor. Nedan har jag listat de två mest justerbara teman som finns på marknaden idag.

Enfold

Det näst mest sålda temat på CodeCanyon tillåter användaren att snabbt och enkelt få upp en attraktiv hemsida. Med detta WordPress tema tillåts sätta färg, typsnitt och storlek på de absolut flesta elementen. Det bästa med temat är dock inte justerbarheten utan det är supporten. Kolla bara på denna supportsida, där skaparen Krisei har anlitat fem stycken anställda som jobbar 9-5 med att svara på frågor angående temat.

Stockholm

Vad kan vara bättre än ett WordPress tema nämnt efter världens finaste stad? Stockholm, som är gjord av en svensk webbdesigner, är ett av de absolut mest justerbara teman på hela marknaden. Man kan sätta design, färg och typsnitt på alla tänkbara element. Dessutom är layout byggaren väldigt enkelt att använda och det finns flera färdiga designmallar man kan använda.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *