Hur hittar man en bra webbyrå i Stockholm?

Att hitta en webbyrå som leverar högkvalitativa hemsidor med snabb leveranstid och god support är inte alltid det lättaste. Det finns en drös webbyråer i Stockholm som försöker livnära sig på att leverera snabba men inte hållbara hemsidor. Det de gör är att de snabbt slänger ihop en hemsida och utgår ofta ifrån en färdig mall.

När man ska bygga en hemsida är det viktigt att man gör den rätt från grunden, och anpassar hemsidan till företagsprofilen. Exempelvis ska en läkemedelsföretags hemsida ha kalla färger och ge ett seriös intryck. Om den inte skulle göra det, utan istället skulle vara enormt färggrann och ha massa rörande dynamiska moduler så skulle hemsidan ge företaget ett oseriöst intryck. Därmed är det viktigt att matcha designen efter vilket typ av företag det är. En annan viktig faktor är att hemsidan ska vara väldigt användarvänlig och lättnavigerad.

Nu har du lärt dig hur en hemsida ska se ut, och då är det inte långt kvar. När du hittat ett par olika webbyråer så gå in på deras referenssida och kolla på referenserna nya hemsidor. Passar de företagsprofilen? Hur är användarvänligheten? Om allt verkar bra, kontakta då referensen och fråga hur nöjda de är med sin hemsida och vad de tyckte om Stockholm webbyråns arbete?

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *