Hur man lär sig använda WordPress CMS

Om du har köpt en WordPress hemsida och nu vill lära dig att göra administriva funktioner så som lägga till nya sidor, uppdatera information eller lägga till användare så har du nu kommit helt rätt.

Det första du bör lära dig är att de absolut flesta problem går att lösa genom att söka på google, och det är antagligen också så du hittat till denna webbplats. Här på WordPress-Hemsida.com så har vi samlat en mängd olika guider för hur du kan gå till väga, så lägg gärna till våran hemsida bland dina bokmärken.

Ta bort/redigera användare

Ifall du vill ta bort åtkomsten till din hemsida från en annan användare (Exempelvis från den som skapat hemsidan åt dig) gör du det genom att klicka på ”Användare” eller ”User” och sedan ”Radera” eller ”Delete”. När du tar bort användaren är det VIKTIGT att du skriver över allt som den användaren har skapat till ett annat administrativt konto, exempelvis ditt egna. Du kan inte ta bort ett konto som du är inloggad på just nu.

Lägga till ny sida

För att lägga till en ny sida på din hemsida ska du navigera till WordPress menyn och välja Sidor/Pages och sedan klicka ”Lägg till ny” eller ”Add new”.

I nästa del av denna guide kommer vi gå igenom fler funktioner om hur man utför administrativa funktioner i WordPress.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *