Anlita en WordPress utvecklare

Varför inte göra det själv?

Att göra en simpel WordPress hemsida är inte svårt, att däremot göra en välanpassad och användarvänlig webbplats är en helt annan lek. Detta kräver inte bara ett öga för design men även programmeringskunskapen för att kunna skapa det som önskar skapa. Detta är främst kunskaper i HTML och CSS men språk som JavaScript och HTML5 kan också vara användningsbara.

Att kolla på hos webbutvecklaren

Det rekommenderas att anlita en webbyrå som har stor erfarenhet inom WordPress hemsidor så att denne är insatt och kan överkomma eventuellt problem som uppstår. De flesta webbyråer har en referenssida, där de listar sina tidigare projekt. Kolla igenom de hemsidor de tidigare gjort och ett tips är att kontakta referenserna och fråga hur nöjda de är med hemsidan och hur webbyrån jobbade.

Att tänka på är att webbyrån kanske enbart listar sina bästa projekt under referenssidan. Att få reda på alla referenser kan vara lite trixigt men det finns ett tips. Vanligen skriver webbyråer på hemsidan som de skapat att hemsidan är skapad av dem och skickar sedan en länk till sin egna sida. Därmed kan du använda en baklänk-kontroll program som Ahrefs eller Majestic för att kolla upp alla baklänkar till webbyrån. Många av dessa baklänkar kommer från gamla kundhemsidor, som kanske inte är listade under webbyråns referenssida. Dessa kan vara bra att kontakta och fråga vad de tycker om webbyrån.

Helhetspaket

Många webbyårer erbjuder ett helhetspaket för webben och IT. Detta inkluderar webbutveckling, programmering, sökmotoroptimering samt IT-Support. Ifall ditt företag behöver alla dessa tjänster kan det vara både effektivt och prismedvetet att samla alla tjänster i ett.